Rummen

Om våra anrika rum

 

 

Vår salong och lounge tar upp till 18 personer för dagsprogram eller för mindre konferenser upp till 15 personer. Flygeln är anpassad för dig som är i rörelse och vill kunna koppla av efter en intensiv arbetsdag och starta nästa dag utvilad. För familjer som besöker Kolmården erbjuder Flygeln en avkopplande miljö. Sommartid går det med fördel att njuta av Herrgårdsflygelns rogivande trädgård. Cateringmöjlighet finns.

 

Boendet består av sex nyrenoverade generösa rum, alla med dubbelsäng, TV och Wifi, varav ett rum anpassat för personer med rörelsehinder. Frukost ingår i priset, lunch och middag kan intas på Stavsjö Krog & Kafé.

 

Våra rum är moderna. Samtidigt vill vi ge en association till personer och karaktärer som är intimt förknippade med Stavsjö. Var och en av dessa har sin historia att berätta. I Dianas rum, Ulrika Eleonoras rum, Drottning Kristinas rum, Tintomaras rum, Ulla Winblads  och Cajsa Wargs rum, berättar vi mer om var och en.

 

Alla rummen har privat dusch och toalett. Dianas rum, Ulrika Eleonoras rum, Tintomaras rum och Drottning Kristinas rum kostar 1200:- per natt. Drottning Kristinas som rum är något större än de övriga kostar ändå bara 1200:- per natt.

Familjerum:
– Ulla Winblads rum och Cajsa Wargs rum kan bokas som familjerum med fyra sängplatser och kostar 1 700:- per natt.

– Dianas  rum och Ulrika Eleonoras  rum kan bokas som familjerum med fyra sängplatser och kostar då 1 800:- per natt.

När bokningen avser en (1) person ger vi en rabatt på 200:- per rum och en extra säng går att ställa in i alla rum.

Barn och extrasängar                      

Ett barn under 3 år debiteras SEK 200 per natt i en babysäng.

Ett barn under 6 år debiteras SEK 50 per natt vid användning av befintliga sängar.

Ett barn under 14 år debiteras SEK 200 per natt i en extrasäng.

Ett barn mellan 14 och 18 år debiteras SEK 400 per natt i en extrasäng.

Max antal babysängar i ett rum är 1.

Max. antal extrasängar i ett rum är 1.

Max. antal gäster i ett rum är 3.

För en extra juniorsäng ( 18 år – >) tar vi 500:- i tillägg.

Av hänsyn till personer med pälsallergier och det behov för sanering av allergener som följer, tar vi inte emot husdjur.

Vi har ett rökfritt boende. Otillåten rökning i hotellrummen eller ut genom fönster debiteras med en avgift på 2000 kr i extra städavgift.